Rólunk

A Sirius Produkt Kft. 100%-ban magyar tulajdonosok által alapított magyar vállalkozás. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a munkatársak védelmére is, ezért a vegyipari termékek (sósav és kalcium-klorid) mellett kényelmes és biztonságos védőruhákat is készítünk. Mi vagyunk a jó választás az Ön számára, ha szeretné megelőzni, hogy a kezelésében lévő járdák, utak, és egyéb más felületek eljegesedjenek. Számunkra nagyon fontos, hogy a környezetünket megóvjuk, és minden látogatónkat erre biztatjuk! Éppen ezért, az általunk forgalmazott síkosság-mentesítő anyagok teljes mértékben megfelelnek a jelenlegi környezetvédelmi szabályozásnak, pH értékük alapján teljesen környezetkímélők.

Figyelmükbe ajánljuk másik termékcsoportunkat, a technikai sósavat is, mely alkalmas fertőtlenítésre, víz tisztítására, szagmentesítésre és szennyvíz kezelésére is.

Megrendelőink között tudhatjuk a Magyar Közút Nonprofit Zrt-t, valamint az FKF Nonprofit Zrt-t is.
Tartályparkunk lehetővé teszi, hogy állandó raktári készlettel rendelkezzünk, így rövid szállítási határidővel tudjuk vállalni a termékek kiszállítását az egész kelet-közép-európai régióban. Forduljon hozzánk bizalommal!